In enkele dagen naar

betere klantenservice

Vermijd de meest gemaakte fouten door ondernemers

Mini training, maxi waardevol.

Wat zal je leren?

De reden waarom goede service niks te maken heeft met luxe of geld.

Het hoeft allemaal niet ingewikkeld te zijn om goede service aan te bieden en mensen nog te verrassen vandaag. Met enkele simpele technieken anticipeert u de meeste valkuilen.

Waarom u best een klant zichzelf nooit laat herhalen en wat je er kan aan doen.

Een klant wil zich begrepen voelen. Luister naar je klant is een cliché en clichés worden soms weggewuifd. Een gevaarlijke gedachte!

De 3 elementen die het meest bijdragen aan gastvrijheid.

Ontdek wat meer dan 6000 mensen belangrijk vinden omtrent service en zie vooral waar ze niet van houden. Opmerkelijk, verrassend maar niet ongewoon.

"Ik wil je nog persoonlijk bedanken voor de afgelopen 3 sessies van Guestology. Woorden komen tekort, maar ik kan niet omschrijven hoe waardevol deze waren!

To be continued…."

Thibault V. - marketing executive

JOUW INSTRUCTEUR: VINCENT VERMEULEN

30 jaar in 10 minuten

Deze gratis training wordt jou gebracht door Vincent Vermeulen, oprichter van School for Butlers & Hospitality en expert in klantbeleving en business strategie.

Zijn hele loopbaan is toegewijd aan het helpen van ondernemers, bedrijven en individuelen om het beste te halen uit iedere ontmoeting, ieder 'touch point'.

Hij bouwde in minder dan 10 jaar een wereldmerk uit en traint niet alleen de beste butlers ter wereld maar is een veelgevraagde spreker bij organisaties zoals Mercedes-Benz, Rolex, McDonalds en Coca-Cola maar evenzeer bij kleinere organisaties en zelfstandigen die het verschil willen maken.

Een kleine greep uit onze referenties:

"Beste opleiding sinds jaren. Interessant voor mijn klantengesprekken en in mijn dagelijkse contact met collega’s, familie en vrienden. ​Dit is wat we vandaag nodig hebben om het verschil te maken.”​

- Belfius private banker